Atıf Formatları
Afyon Bölgesinde Üretilen Sucuklarda Salmonella spp., Listeria spp. ve Escherichia coli O157:H7 Düzeylerinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. SIRIKEN Et Al. , "Afyon Bölgesinde Üretilen Sucuklarda Salmonella spp., Listeria spp. ve Escherichia coli O157:H7 Düzeylerinin Belirlenmesi," I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kong , Ankara, Turkey, pp.147-155, 2004

SIRIKEN, B. Et Al. 2004. Afyon Bölgesinde Üretilen Sucuklarda Salmonella spp., Listeria spp. ve Escherichia coli O157:H7 Düzeylerinin Belirlenmesi. I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kong , (Ankara, Turkey), 147-155.

SIRIKEN, B., PAMUK, S., OZAKIN, C., GEDIKOGLU, S., & EYİGÖR, M., (2004). Afyon Bölgesinde Üretilen Sucuklarda Salmonella spp., Listeria spp. ve Escherichia coli O157:H7 Düzeylerinin Belirlenmesi . I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kong (pp.147-155). Ankara, Turkey

SIRIKEN, B Et Al. "Afyon Bölgesinde Üretilen Sucuklarda Salmonella spp., Listeria spp. ve Escherichia coli O157:H7 Düzeylerinin Belirlenmesi," I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kong, Ankara, Turkey, 2004

SIRIKEN, B Et Al. "Afyon Bölgesinde Üretilen Sucuklarda Salmonella spp., Listeria spp. ve Escherichia coli O157:H7 Düzeylerinin Belirlenmesi." I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kong , Ankara, Turkey, pp.147-155, 2004

SIRIKEN, B. Et Al. (2004) . "Afyon Bölgesinde Üretilen Sucuklarda Salmonella spp., Listeria spp. ve Escherichia coli O157:H7 Düzeylerinin Belirlenmesi." I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kong , Ankara, Turkey, pp.147-155.

@conferencepaper{conferencepaper, author={B SIRIKEN Et Al. }, title={Afyon Bölgesinde Üretilen Sucuklarda Salmonella spp., Listeria spp. ve Escherichia coli O157:H7 Düzeylerinin Belirlenmesi}, congress name={I. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kong}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2004}, pages={147-155} }