Atıf Formatları
Çilek çeşitlerinin kuraklığa tolerans düzeylerinin in vitro ve in vivo şartlarda belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. ADAK Et Al. , "Çilek çeşitlerinin kuraklığa tolerans düzeylerinin in vitro ve in vivo şartlarda belirlenmesi," V. Uluslararası Katılımlı Üzümsü Meyveler Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.17, 2016

ADAK, N. Et Al. 2016. Çilek çeşitlerinin kuraklığa tolerans düzeylerinin in vitro ve in vivo şartlarda belirlenmesi. V. Uluslararası Katılımlı Üzümsü Meyveler Sempozyumu , (Adana, Turkey), 17.

ADAK, N., NASIRCILAR, A. G., & ULUKAPI, K., (2016). Çilek çeşitlerinin kuraklığa tolerans düzeylerinin in vitro ve in vivo şartlarda belirlenmesi . V. Uluslararası Katılımlı Üzümsü Meyveler Sempozyumu (pp.17). Adana, Turkey

ADAK, NAFİYE, AYŞE GÜL NASIRCILAR, And KAMİLE ULUKAPI. "Çilek çeşitlerinin kuraklığa tolerans düzeylerinin in vitro ve in vivo şartlarda belirlenmesi," V. Uluslararası Katılımlı Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Adana, Turkey, 2016

ADAK, NAFİYE Et Al. "Çilek çeşitlerinin kuraklığa tolerans düzeylerinin in vitro ve in vivo şartlarda belirlenmesi." V. Uluslararası Katılımlı Üzümsü Meyveler Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.17, 2016

ADAK, N. NASIRCILAR, A. G. And ULUKAPI, K. (2016) . "Çilek çeşitlerinin kuraklığa tolerans düzeylerinin in vitro ve in vivo şartlarda belirlenmesi." V. Uluslararası Katılımlı Üzümsü Meyveler Sempozyumu , Adana, Turkey, p.17.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NAFİYE ÜNAL Et Al. }, title={Çilek çeşitlerinin kuraklığa tolerans düzeylerinin in vitro ve in vivo şartlarda belirlenmesi}, congress name={V. Uluslararası Katılımlı Üzümsü Meyveler Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2016}, pages={17} }