Atıf Formatları
Gisela 5 kiraz anacının doku kültürü ile çoğaltılması üzerine bir araştırma.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. ÜLGER And S. DEMİRAL, "Gisela 5 kiraz anacının doku kültürü ile çoğaltılması üzerine bir araştırma.," Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1, pp.91-95, 2008

ÜLGER, S. And DEMİRAL, S. 2008. Gisela 5 kiraz anacının doku kültürü ile çoğaltılması üzerine bir araştırma.. Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1 , 91-95.

ÜLGER, S., & DEMİRAL, S., (2008). Gisela 5 kiraz anacının doku kültürü ile çoğaltılması üzerine bir araştırma.. Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1, 91-95.

ÜLGER, SALİH, And SARA DEMİRAL. "Gisela 5 kiraz anacının doku kültürü ile çoğaltılması üzerine bir araştırma.," Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1, 91-95, 2008

ÜLGER, SALİH And DEMİRAL, SARA. "Gisela 5 kiraz anacının doku kültürü ile çoğaltılması üzerine bir araştırma.." Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1, pp.91-95, 2008

ÜLGER, S. And DEMİRAL, S. (2008) . "Gisela 5 kiraz anacının doku kültürü ile çoğaltılması üzerine bir araştırma.." Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.1, pp.91-95.

@article{article, author={SALİH ÜLGER And author={SARA DEMİRAL}, title={Gisela 5 kiraz anacının doku kültürü ile çoğaltılması üzerine bir araştırma.}, journal={Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2008, pages={91-95} }