G. S. ERGÜN And H. BOZ, "Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Turizm Sektörüne İlişkin Görüşleri: Manavgat Meslek Yüksekokulu Örneği," II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.42-43, 2017
ERGÜN, G. S. And BOZ, H. 2017. Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Turizm Sektörüne İlişkin Görüşleri: Manavgat Meslek Yüksekokulu Örneği. II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 42-43.
ERGÜN, G. S., & BOZ, H., (2017). Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Turizm Sektörüne İlişkin Görüşleri: Manavgat Meslek Yüksekokulu Örneği . II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi (pp.42-43). Antalya, Turkey
ERGÜN, GÖZDE, And HÜSEYİN BOZ. "Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Turizm Sektörüne İlişkin Görüşleri: Manavgat Meslek Yüksekokulu Örneği," II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2017
ERGÜN, GÖZDE S. And BOZ, HÜSEYİN. "Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Turizm Sektörüne İlişkin Görüşleri: Manavgat Meslek Yüksekokulu Örneği." II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.42-43, 2017
ERGÜN, G. S. And BOZ, H. (2017) . "Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Turizm Sektörüne İlişkin Görüşleri: Manavgat Meslek Yüksekokulu Örneği." II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.42-43.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÖZDE SEVAL ERGÜN And author={HÜSEYİN BOZ}, title={Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Turizm Sektörüne İlişkin Görüşleri: Manavgat Meslek Yüksekokulu Örneği}, congress name={II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2017}, pages={42-43} }