M. ORAL Et Al. , "Meyve Suyu Tüketiminde Toplumsal Bilinç Düzeyi ve Optimum Ürün Tasarımının Analizi Antalya İli Örneği," 1.Uluslararası Ekonomi Yönetimi ve Pazar Araştırmaları Kongresi , pp.52-68, 2015
ORAL, M. Et Al. 2015. Meyve Suyu Tüketiminde Toplumsal Bilinç Düzeyi ve Optimum Ürün Tasarımının Analizi Antalya İli Örneği. 1.Uluslararası Ekonomi Yönetimi ve Pazar Araştırmaları Kongresi , 52-68.
ORAL, M., AKPINAR, M. G., GÜL, M., AKAY, A. Ş., & GÜLCAN, S., (2015). Meyve Suyu Tüketiminde Toplumsal Bilinç Düzeyi ve Optimum Ürün Tasarımının Analizi Antalya İli Örneği . 1.Uluslararası Ekonomi Yönetimi ve Pazar Araştırmaları Kongresi (pp.52-68).
ORAL, MÜKERREM Et Al. "Meyve Suyu Tüketiminde Toplumsal Bilinç Düzeyi ve Optimum Ürün Tasarımının Analizi Antalya İli Örneği," 1.Uluslararası Ekonomi Yönetimi ve Pazar Araştırmaları Kongresi, 2015
ORAL, MÜKERREM Et Al. "Meyve Suyu Tüketiminde Toplumsal Bilinç Düzeyi ve Optimum Ürün Tasarımının Analizi Antalya İli Örneği." 1.Uluslararası Ekonomi Yönetimi ve Pazar Araştırmaları Kongresi , pp.52-68, 2015
ORAL, M. Et Al. (2015) . "Meyve Suyu Tüketiminde Toplumsal Bilinç Düzeyi ve Optimum Ürün Tasarımının Analizi Antalya İli Örneği." 1.Uluslararası Ekonomi Yönetimi ve Pazar Araştırmaları Kongresi , pp.52-68.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MÜKERREM ORAL Et Al. }, title={Meyve Suyu Tüketiminde Toplumsal Bilinç Düzeyi ve Optimum Ürün Tasarımının Analizi Antalya İli Örneği}, congress name={1.Uluslararası Ekonomi Yönetimi ve Pazar Araştırmaları Kongresi}, city={}, country={}, year={2015}, pages={52-68} }