N. ERSOY, "Kiraz (Prunus avium L.) Yeşil Uç Çeliklerinin Köklenmesi Üzerine Farklı IBA Dozları ve Nem Seviyelerinin Etkileri," Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.46, pp.73-78, 2008
ERSOY, N. 2008. Kiraz (Prunus avium L.) Yeşil Uç Çeliklerinin Köklenmesi Üzerine Farklı IBA Dozları ve Nem Seviyelerinin Etkileri. Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.46 , 73-78.
ERSOY, N., (2008). Kiraz (Prunus avium L.) Yeşil Uç Çeliklerinin Köklenmesi Üzerine Farklı IBA Dozları ve Nem Seviyelerinin Etkileri. Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.46, 73-78.
ERSOY, NİLDA. "Kiraz (Prunus avium L.) Yeşil Uç Çeliklerinin Köklenmesi Üzerine Farklı IBA Dozları ve Nem Seviyelerinin Etkileri," Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.46, 73-78, 2008
ERSOY, NİLDA. "Kiraz (Prunus avium L.) Yeşil Uç Çeliklerinin Köklenmesi Üzerine Farklı IBA Dozları ve Nem Seviyelerinin Etkileri." Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.46, pp.73-78, 2008
ERSOY, N. (2008) . "Kiraz (Prunus avium L.) Yeşil Uç Çeliklerinin Köklenmesi Üzerine Farklı IBA Dozları ve Nem Seviyelerinin Etkileri." Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.46, pp.73-78.
@article{article, author={NİLDA ERSOY}, title={Kiraz (Prunus avium L.) Yeşil Uç Çeliklerinin Köklenmesi Üzerine Farklı IBA Dozları ve Nem Seviyelerinin Etkileri}, journal={Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2008, pages={73-78} }