Atıf Formatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Etik Gıda Tercihlerinin İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. ŞAHİN And V. YİĞİTOĞLU, "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Etik Gıda Tercihlerinin İncelenmesi," 3rd International Travel & Tourism Dynamics , Ankara, Turkey, 2022

ŞAHİN, E. And YİĞİTOĞLU, V. 2022. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Etik Gıda Tercihlerinin İncelenmesi. 3rd International Travel & Tourism Dynamics , (Ankara, Turkey).

ŞAHİN, E., & YİĞİTOĞLU, V., (2022). Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Etik Gıda Tercihlerinin İncelenmesi . 3rd International Travel & Tourism Dynamics, Ankara, Turkey

ŞAHİN, ESRA, And VEDAT YİĞİTOĞLU. "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Etik Gıda Tercihlerinin İncelenmesi," 3rd International Travel & Tourism Dynamics, Ankara, Turkey, 2022

ŞAHİN, ESRA And YİĞİTOĞLU, VEDAT. "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Etik Gıda Tercihlerinin İncelenmesi." 3rd International Travel & Tourism Dynamics , Ankara, Turkey, 2022

ŞAHİN, E. And YİĞİTOĞLU, V. (2022) . "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Etik Gıda Tercihlerinin İncelenmesi." 3rd International Travel & Tourism Dynamics , Ankara, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ESRA ŞAHİN And author={VEDAT YİĞİTOĞLU}, title={Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Etik Gıda Tercihlerinin İncelenmesi}, congress name={3rd International Travel & Tourism Dynamics}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2022}}