A. AŞCI ARSLAN And A. KÜÇÜKÇETİN, "Bir Ata İçeceğimiz Kımız ve Sağlıkla İlgili Özellikleri," The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" , Turkey, pp.153-154, 2010
AŞCI ARSLAN, A. And KÜÇÜKÇETİN, A. 2010. Bir Ata İçeceğimiz Kımız ve Sağlıkla İlgili Özellikleri. The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" , (Turkey), 153-154.
AŞCI ARSLAN, A., & KÜÇÜKÇETİN, A., (2010). Bir Ata İçeceğimiz Kımız ve Sağlıkla İlgili Özellikleri . The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" (pp.153-154). , Turkey
AŞCI ARSLAN, AYŞE, And AHMET KÜÇÜKÇETİN. "Bir Ata İçeceğimiz Kımız ve Sağlıkla İlgili Özellikleri," The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Turkey, 2010
AŞCI ARSLAN, AYŞE A. And KÜÇÜKÇETİN, AHMET. "Bir Ata İçeceğimiz Kımız ve Sağlıkla İlgili Özellikleri." The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" , Turkey, pp.153-154, 2010
AŞCI ARSLAN, A. And KÜÇÜKÇETİN, A. (2010) . "Bir Ata İçeceğimiz Kımız ve Sağlıkla İlgili Özellikleri." The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" , Turkey, pp.153-154.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYŞE AŞCI ARSLAN And author={AHMET KÜÇÜKÇETİN}, title={Bir Ata İçeceğimiz Kımız ve Sağlıkla İlgili Özellikleri}, congress name={The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus"}, city={}, country={Turkey}, year={2010}, pages={153-154} }