Atıf Formatları
Türk Mutfağının Sürdürülebilirliğinde Yöresel Kahvaltı Ürünlerinin Önemi: Hatay Mutfağı Örneği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ü. Sormaz Et Al. , "Türk Mutfağının Sürdürülebilirliğinde Yöresel Kahvaltı Ürünlerinin Önemi: Hatay Mutfağı Örneği," VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , İSKENDERUN, Turkey, pp.1345-1356, 2018

Sormaz, Ü. Et Al. 2018. Türk Mutfağının Sürdürülebilirliğinde Yöresel Kahvaltı Ürünlerinin Önemi: Hatay Mutfağı Örneği. VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , (İSKENDERUN, Turkey), 1345-1356.

Sormaz, Ü., KARADAĞLI, C., ONUR, N., & NİZAMLIOĞLU, H. F., (2018). Türk Mutfağının Sürdürülebilirliğinde Yöresel Kahvaltı Ürünlerinin Önemi: Hatay Mutfağı Örneği . VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (pp.1345-1356). İSKENDERUN, Turkey

Sormaz, ÜMİT Et Al. "Türk Mutfağının Sürdürülebilirliğinde Yöresel Kahvaltı Ürünlerinin Önemi: Hatay Mutfağı Örneği," VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, İSKENDERUN, Turkey, 2018

Sormaz, ÜMİT Et Al. "Türk Mutfağının Sürdürülebilirliğinde Yöresel Kahvaltı Ürünlerinin Önemi: Hatay Mutfağı Örneği." VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , İSKENDERUN, Turkey, pp.1345-1356, 2018

Sormaz, Ü. Et Al. (2018) . "Türk Mutfağının Sürdürülebilirliğinde Yöresel Kahvaltı Ürünlerinin Önemi: Hatay Mutfağı Örneği." VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , İSKENDERUN, Turkey, pp.1345-1356.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ÜMİT Sormaz Et Al. }, title={Türk Mutfağının Sürdürülebilirliğinde Yöresel Kahvaltı Ürünlerinin Önemi: Hatay Mutfağı Örneği}, congress name={VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu}, city={İSKENDERUN}, country={Turkey}, year={2018}, pages={1345-1356} }