Atıf Formatları
Domatesin bazı fiziksel ve kimyasal kalite özelliklerinin melezleme ile değişimi.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Gölükçü Et Al. , "Domatesin bazı fiziksel ve kimyasal kalite özelliklerinin melezleme ile değişimi.," DERİM , vol.35, no.2, pp.152-160, 2018

Gölükçü, M. Et Al. 2018. Domatesin bazı fiziksel ve kimyasal kalite özelliklerinin melezleme ile değişimi.. DERİM , vol.35, no.2 , 152-160.

Gölükçü, M., KABAŞ, A., Bayır Yeğin, A., Vuran, F., Yüksel, K., & Tanır, A., (2018). Domatesin bazı fiziksel ve kimyasal kalite özelliklerinin melezleme ile değişimi.. DERİM , vol.35, no.2, 152-160.

Gölükçü, Muharrem Et Al. "Domatesin bazı fiziksel ve kimyasal kalite özelliklerinin melezleme ile değişimi.," DERİM , vol.35, no.2, 152-160, 2018

Gölükçü, Muharrem Et Al. "Domatesin bazı fiziksel ve kimyasal kalite özelliklerinin melezleme ile değişimi.." DERİM , vol.35, no.2, pp.152-160, 2018

Gölükçü, M. Et Al. (2018) . "Domatesin bazı fiziksel ve kimyasal kalite özelliklerinin melezleme ile değişimi.." DERİM , vol.35, no.2, pp.152-160.

@article{article, author={Muharrem Gölükçü Et Al. }, title={Domatesin bazı fiziksel ve kimyasal kalite özelliklerinin melezleme ile değişimi.}, journal={DERİM}, year=2018, pages={152-160} }