Atıf Formatları
Sorgum ve Bazı Bitkilerin Farklı Oranlarda Karışımlarından Hazırlanan Silajların Kalite Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ARSLAN Et Al. , "Sorgum ve Bazı Bitkilerin Farklı Oranlarda Karışımlarından Hazırlanan Silajların Kalite Özellikleri," Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, pp.34-41, 2017

ARSLAN, M. Et Al. 2017. Sorgum ve Bazı Bitkilerin Farklı Oranlarda Karışımlarından Hazırlanan Silajların Kalite Özellikleri. Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2 , 34-41.

ARSLAN, M., Erdurmus, C., ÖTEN, M., AYDINOĞLU, B., & ÇAKMAKÇI, S., (2017). Sorgum ve Bazı Bitkilerin Farklı Oranlarda Karışımlarından Hazırlanan Silajların Kalite Özellikleri. Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, 34-41.

ARSLAN, MEHMET Et Al. "Sorgum ve Bazı Bitkilerin Farklı Oranlarda Karışımlarından Hazırlanan Silajların Kalite Özellikleri," Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, 34-41, 2017

ARSLAN, MEHMET Et Al. "Sorgum ve Bazı Bitkilerin Farklı Oranlarda Karışımlarından Hazırlanan Silajların Kalite Özellikleri." Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, pp.34-41, 2017

ARSLAN, M. Et Al. (2017) . "Sorgum ve Bazı Bitkilerin Farklı Oranlarda Karışımlarından Hazırlanan Silajların Kalite Özellikleri." Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, pp.34-41.

@article{article, author={MEHMET ARSLAN Et Al. }, title={Sorgum ve Bazı Bitkilerin Farklı Oranlarda Karışımlarından Hazırlanan Silajların Kalite Özellikleri}, journal={Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2017, pages={34-41} }