Atıf Formatları
Biyoaktif gıda bileşenlerinin püskürterek dondurma yöntemi ile mikroenkapsülasyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. ARSLAN TONTUL And M. ERBAŞ, "Biyoaktif gıda bileşenlerinin püskürterek dondurma yöntemi ile mikroenkapsülasyonu," Gıda/ The Journal of Food , vol.43, no.1, pp.11-20, 2018

ARSLAN TONTUL, S. And ERBAŞ, M. 2018. Biyoaktif gıda bileşenlerinin püskürterek dondurma yöntemi ile mikroenkapsülasyonu. Gıda/ The Journal of Food , vol.43, no.1 , 11-20.

ARSLAN TONTUL, S., & ERBAŞ, M., (2018). Biyoaktif gıda bileşenlerinin püskürterek dondurma yöntemi ile mikroenkapsülasyonu. Gıda/ The Journal of Food , vol.43, no.1, 11-20.

ARSLAN TONTUL, SULTAN, And MUSTAFA ERBAŞ. "Biyoaktif gıda bileşenlerinin püskürterek dondurma yöntemi ile mikroenkapsülasyonu," Gıda/ The Journal of Food , vol.43, no.1, 11-20, 2018

ARSLAN TONTUL, SULTAN A. And ERBAŞ, MUSTAFA. "Biyoaktif gıda bileşenlerinin püskürterek dondurma yöntemi ile mikroenkapsülasyonu." Gıda/ The Journal of Food , vol.43, no.1, pp.11-20, 2018

ARSLAN TONTUL, S. And ERBAŞ, M. (2018) . "Biyoaktif gıda bileşenlerinin püskürterek dondurma yöntemi ile mikroenkapsülasyonu." Gıda/ The Journal of Food , vol.43, no.1, pp.11-20.

@article{article, author={SULTAN ARSLAN TONTUL And author={MUSTAFA ERBAŞ}, title={Biyoaktif gıda bileşenlerinin püskürterek dondurma yöntemi ile mikroenkapsülasyonu}, journal={Gıda/ The Journal of Food}, year=2018, pages={11-20} }