Atıf Formatları
Siyah Çay ve Genel Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. YABACI KARAOĞLAN Et Al. , "Siyah Çay ve Genel Özellikleri," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.1008-1012, 2014

YABACI KARAOĞLAN, S. Et Al. 2014. Siyah Çay ve Genel Özellikleri. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 1008-1012.

YABACI KARAOĞLAN, S., CABAROĞLU, T., SELLİ, S., ÇELİK, Z. D., CANATAR, M., & GELEN, B., (2014). Siyah Çay ve Genel Özellikleri . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.1008-1012). Adana, Turkey

YABACI KARAOĞLAN, Selin Et Al. "Siyah Çay ve Genel Özellikleri," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014

YABACI KARAOĞLAN, Selin Y. Et Al. "Siyah Çay ve Genel Özellikleri." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.1008-1012, 2014

YABACI KARAOĞLAN, S. Et Al. (2014) . "Siyah Çay ve Genel Özellikleri." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.1008-1012.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Selin YABACI KARAOĞLAN Et Al. }, title={Siyah Çay ve Genel Özellikleri}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={1008-1012} }