Atıf Formatları
Geleneksel Gıdaların Endüstriyel Üretim Olanakları ve Engeller
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. BALCI TORUN Et Al. , "Geleneksel Gıdaların Endüstriyel Üretim Olanakları ve Engeller," Traditional Foods From Adriatic to Caucasus , Turkey, 2010

BALCI TORUN, F. Et Al. 2010. Geleneksel Gıdaların Endüstriyel Üretim Olanakları ve Engeller. Traditional Foods From Adriatic to Caucasus , (Turkey).

BALCI TORUN, F., Demirer, R., & ÖZDEMİR, F., (2010). Geleneksel Gıdaların Endüstriyel Üretim Olanakları ve Engeller . Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Turkey

BALCI TORUN, FERHAN, Rana Demirer, And FERAMUZ ÖZDEMİR. "Geleneksel Gıdaların Endüstriyel Üretim Olanakları ve Engeller," Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Turkey, 2010

BALCI TORUN, FERHAN B. Et Al. "Geleneksel Gıdaların Endüstriyel Üretim Olanakları ve Engeller." Traditional Foods From Adriatic to Caucasus , Turkey, 2010

BALCI TORUN, F. Demirer, R. And ÖZDEMİR, F. (2010) . "Geleneksel Gıdaların Endüstriyel Üretim Olanakları ve Engeller." Traditional Foods From Adriatic to Caucasus , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={FERHAN BALCI TORUN Et Al. }, title={Geleneksel Gıdaların Endüstriyel Üretim Olanakları ve Engeller}, congress name={Traditional Foods From Adriatic to Caucasus}, city={}, country={Turkey}, year={2010}}