Atıf Formatları
Production of Snacks with Shrimp Flour by 3D Food Printers: Optimization of Printing Parameters and Formulation Karides Unlu Atıştırmalık Üretiminde 3D Gıda Yazıcısı Kullanımı: Yazdırma Parametreleri ve Formülasyonun Optimizasyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. A. Yatmaz, "Production of Snacks with Shrimp Flour by 3D Food Printers: Optimization of Printing Parameters and Formulation Karides Unlu Atıştırmalık Üretiminde 3D Gıda Yazıcısı Kullanımı: Yazdırma Parametreleri ve Formülasyonun Optimizasyonu," Akademik Gida , vol.21, no.3, pp.243-253, 2023

Yatmaz, H. A. 2023. Production of Snacks with Shrimp Flour by 3D Food Printers: Optimization of Printing Parameters and Formulation Karides Unlu Atıştırmalık Üretiminde 3D Gıda Yazıcısı Kullanımı: Yazdırma Parametreleri ve Formülasyonun Optimizasyonu. Akademik Gida , vol.21, no.3 , 243-253.

Yatmaz, H. A., (2023). Production of Snacks with Shrimp Flour by 3D Food Printers: Optimization of Printing Parameters and Formulation Karides Unlu Atıştırmalık Üretiminde 3D Gıda Yazıcısı Kullanımı: Yazdırma Parametreleri ve Formülasyonun Optimizasyonu. Akademik Gida , vol.21, no.3, 243-253.

Yatmaz, HANİFE. "Production of Snacks with Shrimp Flour by 3D Food Printers: Optimization of Printing Parameters and Formulation Karides Unlu Atıştırmalık Üretiminde 3D Gıda Yazıcısı Kullanımı: Yazdırma Parametreleri ve Formülasyonun Optimizasyonu," Akademik Gida , vol.21, no.3, 243-253, 2023

Yatmaz, HANİFE A. . "Production of Snacks with Shrimp Flour by 3D Food Printers: Optimization of Printing Parameters and Formulation Karides Unlu Atıştırmalık Üretiminde 3D Gıda Yazıcısı Kullanımı: Yazdırma Parametreleri ve Formülasyonun Optimizasyonu." Akademik Gida , vol.21, no.3, pp.243-253, 2023

Yatmaz, H. A. (2023) . "Production of Snacks with Shrimp Flour by 3D Food Printers: Optimization of Printing Parameters and Formulation Karides Unlu Atıştırmalık Üretiminde 3D Gıda Yazıcısı Kullanımı: Yazdırma Parametreleri ve Formülasyonun Optimizasyonu." Akademik Gida , vol.21, no.3, pp.243-253.

@article{article, author={HANİFE AYDAN YATMAZ}, title={Production of Snacks with Shrimp Flour by 3D Food Printers: Optimization of Printing Parameters and Formulation Karides Unlu Atıştırmalık Üretiminde 3D Gıda Yazıcısı Kullanımı: Yazdırma Parametreleri ve Formülasyonun Optimizasyonu}, journal={Akademik Gida}, year=2023, pages={243-253} }