Atıf Formatları
Farklı Olum Devresi ve Pişirme Yöntemlerinin Mısır Bulgurlarının Çirişlenme Özelliklerine Etkilerinin Termoanalitil Olarak Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. CERTEL, "Farklı Olum Devresi ve Pişirme Yöntemlerinin Mısır Bulgurlarının Çirişlenme Özelliklerine Etkilerinin Termoanalitil Olarak Belirlenmesi," Standard , vol.35, no.416, pp.67-72, 1996

CERTEL, M. 1996. Farklı Olum Devresi ve Pişirme Yöntemlerinin Mısır Bulgurlarının Çirişlenme Özelliklerine Etkilerinin Termoanalitil Olarak Belirlenmesi. Standard , vol.35, no.416 , 67-72.

CERTEL, M., (1996). Farklı Olum Devresi ve Pişirme Yöntemlerinin Mısır Bulgurlarının Çirişlenme Özelliklerine Etkilerinin Termoanalitil Olarak Belirlenmesi. Standard , vol.35, no.416, 67-72.

CERTEL, MUHARREM. "Farklı Olum Devresi ve Pişirme Yöntemlerinin Mısır Bulgurlarının Çirişlenme Özelliklerine Etkilerinin Termoanalitil Olarak Belirlenmesi," Standard , vol.35, no.416, 67-72, 1996

CERTEL, MUHARREM. "Farklı Olum Devresi ve Pişirme Yöntemlerinin Mısır Bulgurlarının Çirişlenme Özelliklerine Etkilerinin Termoanalitil Olarak Belirlenmesi." Standard , vol.35, no.416, pp.67-72, 1996

CERTEL, M. (1996) . "Farklı Olum Devresi ve Pişirme Yöntemlerinin Mısır Bulgurlarının Çirişlenme Özelliklerine Etkilerinin Termoanalitil Olarak Belirlenmesi." Standard , vol.35, no.416, pp.67-72.

@article{article, author={MUHARREM CERTEL}, title={Farklı Olum Devresi ve Pişirme Yöntemlerinin Mısır Bulgurlarının Çirişlenme Özelliklerine Etkilerinin Termoanalitil Olarak Belirlenmesi}, journal={Standard}, year=1996, pages={67-72} }