Atıf Formatları
Müşterilerin Çevreci Otel Restoranlarındaki Çevreci Uygulamaları Algılamaları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. YAY And O. ÇALIŞKAN, "Müşterilerin Çevreci Otel Restoranlarındaki Çevreci Uygulamaları Algılamaları," I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015) , vol.3, Konya, Turkey, pp.372-384, 2015

YAY, Ö. And ÇALIŞKAN, O. 2015. Müşterilerin Çevreci Otel Restoranlarındaki Çevreci Uygulamaları Algılamaları. I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015) , (Konya, Turkey), 372-384.

YAY, Ö., & ÇALIŞKAN, O., (2015). Müşterilerin Çevreci Otel Restoranlarındaki Çevreci Uygulamaları Algılamaları . I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015) (pp.372-384). Konya, Turkey

YAY, ÖZLEM, And OSMAN ÇALIŞKAN. "Müşterilerin Çevreci Otel Restoranlarındaki Çevreci Uygulamaları Algılamaları," I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015), Konya, Turkey, 2015

YAY, ÖZLEM And ÇALIŞKAN, OSMAN. "Müşterilerin Çevreci Otel Restoranlarındaki Çevreci Uygulamaları Algılamaları." I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015) , Konya, Turkey, pp.372-384, 2015

YAY, Ö. And ÇALIŞKAN, O. (2015) . "Müşterilerin Çevreci Otel Restoranlarındaki Çevreci Uygulamaları Algılamaları." I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015) , Konya, Turkey, pp.372-384.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖZLEM YAY And author={OSMAN ÇALIŞKAN}, title={Müşterilerin Çevreci Otel Restoranlarındaki Çevreci Uygulamaları Algılamaları}, congress name={I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators (EITOC-2015)}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2015}, pages={372-384} }