Atıf Formatları
Beş yıldızlı Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Personelinin İş Doyumu, Yaşam Doyumu ve Mesleki Tükenmişlik Düzeylerinin İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Alan And E. İÇİGEN, "Beş yıldızlı Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Personelinin İş Doyumu, Yaşam Doyumu ve Mesleki Tükenmişlik Düzeylerinin İncelenmesi," 10.Ulusal Turizm Kongresi , Mersin, Turkey, pp.677-693, 2009

Alan, A. And İÇİGEN, E. 2009. Beş yıldızlı Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Personelinin İş Doyumu, Yaşam Doyumu ve Mesleki Tükenmişlik Düzeylerinin İncelenmesi. 10.Ulusal Turizm Kongresi , (Mersin, Turkey), 677-693.

Alan, A., & İÇİGEN, E., (2009). Beş yıldızlı Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Personelinin İş Doyumu, Yaşam Doyumu ve Mesleki Tükenmişlik Düzeylerinin İncelenmesi . 10.Ulusal Turizm Kongresi (pp.677-693). Mersin, Turkey

Alan, AYLİN, And EBRU İÇİGEN. "Beş yıldızlı Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Personelinin İş Doyumu, Yaşam Doyumu ve Mesleki Tükenmişlik Düzeylerinin İncelenmesi," 10.Ulusal Turizm Kongresi, Mersin, Turkey, 2009

Alan, AYLİN And İÇİGEN, EBRU. "Beş yıldızlı Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Personelinin İş Doyumu, Yaşam Doyumu ve Mesleki Tükenmişlik Düzeylerinin İncelenmesi." 10.Ulusal Turizm Kongresi , Mersin, Turkey, pp.677-693, 2009

Alan, A. And İÇİGEN, E. (2009) . "Beş yıldızlı Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Personelinin İş Doyumu, Yaşam Doyumu ve Mesleki Tükenmişlik Düzeylerinin İncelenmesi." 10.Ulusal Turizm Kongresi , Mersin, Turkey, pp.677-693.

@conferencepaper{conferencepaper, author={AYLİN ALAN And author={EBRU İÇİGEN}, title={Beş yıldızlı Otel İşletmelerinde Çalışan Mutfak Personelinin İş Doyumu, Yaşam Doyumu ve Mesleki Tükenmişlik Düzeylerinin İncelenmesi}, congress name={10.Ulusal Turizm Kongresi}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2009}, pages={677-693} }