A. ARMAN Et Al. , "Beş Yıldızlı Konaklama İşletmeleri Mutfağında Çalışan Bulaşık Personeli Yöneticilerinin Mesleklerine İlişkin Algıları ve Mesleğin Profesyonelleşmesine Yönelik Bir Değerlendirme," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.2, pp.1042-1056, 2019
ARMAN, A. Et Al. 2019. Beş Yıldızlı Konaklama İşletmeleri Mutfağında Çalışan Bulaşık Personeli Yöneticilerinin Mesleklerine İlişkin Algıları ve Mesleğin Profesyonelleşmesine Yönelik Bir Değerlendirme. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.2 , 1042-1056.
ARMAN, A., ARIKAN, E., & ŞAHİN, S., (2019). Beş Yıldızlı Konaklama İşletmeleri Mutfağında Çalışan Bulaşık Personeli Yöneticilerinin Mesleklerine İlişkin Algıları ve Mesleğin Profesyonelleşmesine Yönelik Bir Değerlendirme. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.2, 1042-1056.
ARMAN, ADEM, ERSİN ARIKAN, And SEDAT ŞAHİN. "Beş Yıldızlı Konaklama İşletmeleri Mutfağında Çalışan Bulaşık Personeli Yöneticilerinin Mesleklerine İlişkin Algıları ve Mesleğin Profesyonelleşmesine Yönelik Bir Değerlendirme," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.2, 1042-1056, 2019
ARMAN, ADEM Et Al. "Beş Yıldızlı Konaklama İşletmeleri Mutfağında Çalışan Bulaşık Personeli Yöneticilerinin Mesleklerine İlişkin Algıları ve Mesleğin Profesyonelleşmesine Yönelik Bir Değerlendirme." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.2, pp.1042-1056, 2019
ARMAN, A. ARIKAN, E. And ŞAHİN, S. (2019) . "Beş Yıldızlı Konaklama İşletmeleri Mutfağında Çalışan Bulaşık Personeli Yöneticilerinin Mesleklerine İlişkin Algıları ve Mesleğin Profesyonelleşmesine Yönelik Bir Değerlendirme." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.2, pp.1042-1056.
@article{article, author={ADEM ARMAN Et Al. }, title={Beş Yıldızlı Konaklama İşletmeleri Mutfağında Çalışan Bulaşık Personeli Yöneticilerinin Mesleklerine İlişkin Algıları ve Mesleğin Profesyonelleşmesine Yönelik Bir Değerlendirme}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2019, pages={1042-1056} }