A. KABAŞ, "Organik Domates Islahının Önemi ve Ülkemiz Açısından Değerlendirilmesi," In Organik Tarım ve Gıda Teknolojisinde Sürdürülebilir Üretim Stratejileri. , Palet Yayınları, 2022, pp.59-72.
KABAŞ, A. Organik Domates Islahının Önemi ve Ülkemiz Açısından Değerlendirilmesi. 2022. In Organik Tarım ve Gıda Teknolojisinde Sürdürülebilir Üretim Stratejileri. , Palet Yayınları, 59-72.
KABAŞ, A., (2022). Organik Domates Islahının Önemi ve Ülkemiz Açısından Değerlendirilmesi. Organik Tarım ve Gıda Teknolojisinde Sürdürülebilir Üretim Stratejileri. (pp.59-72), Palet Yayınları.
KABAŞ, AYLİN. "Organik Domates Islahının Önemi ve Ülkemiz Açısından Değerlendirilmesi." In Organik Tarım ve Gıda Teknolojisinde Sürdürülebilir Üretim Stratejileri. , 59-72. Palet Yayınları, 2022
KABAŞ, AYLİN. "Organik Domates Islahının Önemi ve Ülkemiz Açısından Değerlendirilmesi." Organik Tarım ve Gıda Teknolojisinde Sürdürülebilir Üretim Stratejileri. , Palet Yayınları, 2022, pp.59-72.
KABAŞ, A. (2022) "Organik Domates Islahının Önemi ve Ülkemiz Açısından Değerlendirilmesi", Organik Tarım ve Gıda Teknolojisinde Sürdürülebilir Üretim Stratejileri. . Palet Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={AYLİN KABAŞ}, chaptertitle={Organik Domates Islahının Önemi ve Ülkemiz Açısından Değerlendirilmesi}, booktitle={ Organik Tarım ve Gıda Teknolojisinde Sürdürülebilir Üretim Stratejileri.}, publisher={Palet Yayınları}, city={},year={2022} }