M. ERBAŞ And S. ARSLAN TONTUL, "Saccharomyces Boulardii Mayasının Gıda Bileşeni Olarak Kullanılabilme İmkanları," 11. Türkiye Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.511, 2012
ERBAŞ, M. And ARSLAN TONTUL, S. 2012. Saccharomyces Boulardii Mayasının Gıda Bileşeni Olarak Kullanılabilme İmkanları. 11. Türkiye Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 511.
ERBAŞ, M., & ARSLAN TONTUL, S., (2012). Saccharomyces Boulardii Mayasının Gıda Bileşeni Olarak Kullanılabilme İmkanları . 11. Türkiye Gıda Kongresi (pp.511). Hatay, Turkey
ERBAŞ, MUSTAFA, And SULTAN ARSLAN TONTUL. "Saccharomyces Boulardii Mayasının Gıda Bileşeni Olarak Kullanılabilme İmkanları," 11. Türkiye Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
ERBAŞ, MUSTAFA And ARSLAN TONTUL, SULTAN A. . "Saccharomyces Boulardii Mayasının Gıda Bileşeni Olarak Kullanılabilme İmkanları." 11. Türkiye Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.511, 2012
ERBAŞ, M. And ARSLAN TONTUL, S. (2012) . "Saccharomyces Boulardii Mayasının Gıda Bileşeni Olarak Kullanılabilme İmkanları." 11. Türkiye Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.511.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA ERBAŞ And author={SULTAN ARSLAN TONTUL}, title={Saccharomyces Boulardii Mayasının Gıda Bileşeni Olarak Kullanılabilme İmkanları}, congress name={11. Türkiye Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={511} }