Atıf Formatları
Saccharomyces Boulardii Mayasının Gıda Bileşeni Olarak Kullanılabilme İmkanları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ERBAŞ And S. ARSLAN TONTUL, "Saccharomyces Boulardii Mayasının Gıda Bileşeni Olarak Kullanılabilme İmkanları," 11. Türkiye Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.511, 2012

ERBAŞ, M. And ARSLAN TONTUL, S. 2012. Saccharomyces Boulardii Mayasının Gıda Bileşeni Olarak Kullanılabilme İmkanları. 11. Türkiye Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 511.

ERBAŞ, M., & ARSLAN TONTUL, S., (2012). Saccharomyces Boulardii Mayasının Gıda Bileşeni Olarak Kullanılabilme İmkanları . 11. Türkiye Gıda Kongresi (pp.511). Hatay, Turkey

ERBAŞ, MUSTAFA, And SULTAN ARSLAN TONTUL. "Saccharomyces Boulardii Mayasının Gıda Bileşeni Olarak Kullanılabilme İmkanları," 11. Türkiye Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012

ERBAŞ, MUSTAFA And ARSLAN TONTUL, SULTAN A. . "Saccharomyces Boulardii Mayasının Gıda Bileşeni Olarak Kullanılabilme İmkanları." 11. Türkiye Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.511, 2012

ERBAŞ, M. And ARSLAN TONTUL, S. (2012) . "Saccharomyces Boulardii Mayasının Gıda Bileşeni Olarak Kullanılabilme İmkanları." 11. Türkiye Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.511.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA ERBAŞ And author={SULTAN ARSLAN TONTUL}, title={Saccharomyces Boulardii Mayasının Gıda Bileşeni Olarak Kullanılabilme İmkanları}, congress name={11. Türkiye Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={511} }