A. TOPUZ Et Al. , "Andız pekmezi üretiminde optimum ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.173-178, 2004
TOPUZ, A. Et Al. 2004. Andız pekmezi üretiminde optimum ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 173-178.
TOPUZ, A., ŞAHİN, H., ÖZDEMİR, F., & GÖLÜKÇÜ, M., (2004). Andız pekmezi üretiminde optimum ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi . Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.173-178). Van, Turkey
TOPUZ, AYHAN Et Al. "Andız pekmezi üretiminde optimum ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2004
TOPUZ, AYHAN Et Al. "Andız pekmezi üretiminde optimum ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.173-178, 2004
TOPUZ, A. Et Al. (2004) . "Andız pekmezi üretiminde optimum ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.173-178.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYHAN TOPUZ Et Al. }, title={Andız pekmezi üretiminde optimum ekstraksiyon koşullarının belirlenmesi}, congress name={Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2004}, pages={173-178} }