Atıf Formatları
Berrak elma suyu ve konsantrelerinde protein ve polifenollerden kaynaklanan bulanıklık
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. TETİK Et Al. , "Berrak elma suyu ve konsantrelerinde protein ve polifenollerden kaynaklanan bulanıklık," Dünya Gıda , no.2, pp.69-73, 2007

TETİK, N. Et Al. 2007. Berrak elma suyu ve konsantrelerinde protein ve polifenollerden kaynaklanan bulanıklık. Dünya Gıda , no.2 , 69-73.

TETİK, N., TURHAN, İ., & KARHAN, M., (2007). Berrak elma suyu ve konsantrelerinde protein ve polifenollerden kaynaklanan bulanıklık. Dünya Gıda , no.2, 69-73.

TETİK, NEDİM, İRFAN TURHAN, And MUSTAFA KARHAN. "Berrak elma suyu ve konsantrelerinde protein ve polifenollerden kaynaklanan bulanıklık," Dünya Gıda , no.2, 69-73, 2007

TETİK, NEDİM Et Al. "Berrak elma suyu ve konsantrelerinde protein ve polifenollerden kaynaklanan bulanıklık." Dünya Gıda , no.2, pp.69-73, 2007

TETİK, N. TURHAN, İ. And KARHAN, M. (2007) . "Berrak elma suyu ve konsantrelerinde protein ve polifenollerden kaynaklanan bulanıklık." Dünya Gıda , no.2, pp.69-73.

@article{article, author={NEDİM TETİK Et Al. }, title={Berrak elma suyu ve konsantrelerinde protein ve polifenollerden kaynaklanan bulanıklık}, journal={Dünya Gıda}, year=2007, pages={69-73} }