İ. UÇAK Et Al. , "Su Ürünlerinde Biyojen Amin Oluşumu ve İnsan Sağlığına Etkileri," 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.171-172, 2015
UÇAK, İ. Et Al. 2015. Su Ürünlerinde Biyojen Amin Oluşumu ve İnsan Sağlığına Etkileri. 5. Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 171-172.
UÇAK, İ., GÖKOĞLU, N., & YATMAZ, H. A., (2015). Su Ürünlerinde Biyojen Amin Oluşumu ve İnsan Sağlığına Etkileri . 5. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.171-172). İstanbul, Turkey
UÇAK, İLKNUR, NALAN GÖKOĞLU, And HANİFE AYDAN YATMAZ. "Su Ürünlerinde Biyojen Amin Oluşumu ve İnsan Sağlığına Etkileri," 5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2015
UÇAK, İLKNUR Et Al. "Su Ürünlerinde Biyojen Amin Oluşumu ve İnsan Sağlığına Etkileri." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.171-172, 2015
UÇAK, İ. GÖKOĞLU, N. And YATMAZ, H. A. (2015) . "Su Ürünlerinde Biyojen Amin Oluşumu ve İnsan Sağlığına Etkileri." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.171-172.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İLKNUR UÇAK Et Al. }, title={Su Ürünlerinde Biyojen Amin Oluşumu ve İnsan Sağlığına Etkileri}, congress name={5. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}, pages={171-172} }