Atıf Formatları
Farklı ön işlemlerin kızarmış parmak patatesin bazı özellikleri üzerine etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. TONTUL Et Al. , "Farklı ön işlemlerin kızarmış parmak patatesin bazı özellikleri üzerine etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.329, 2016

TONTUL, İ. Et Al. 2016. Farklı ön işlemlerin kızarmış parmak patatesin bazı özellikleri üzerine etkisi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 329.

TONTUL, İ., Deveci Karabacak, N., Doğaç Candan, D., & TOPUZ, A., (2016). Farklı ön işlemlerin kızarmış parmak patatesin bazı özellikleri üzerine etkisi . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.329). Edirne, Turkey

TONTUL, İSMAİL Et Al. "Farklı ön işlemlerin kızarmış parmak patatesin bazı özellikleri üzerine etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016

TONTUL, İSMAİL Et Al. "Farklı ön işlemlerin kızarmış parmak patatesin bazı özellikleri üzerine etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.329, 2016

TONTUL, İ. Et Al. (2016) . "Farklı ön işlemlerin kızarmış parmak patatesin bazı özellikleri üzerine etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.329.

@conferencepaper{conferencepaper, author={İSMAİL TONTUL Et Al. }, title={Farklı ön işlemlerin kızarmış parmak patatesin bazı özellikleri üzerine etkisi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={329} }