Atıf Formatları
Bazı Meyve Türlerinde Fresh Cut Taze kesme İşlemine Uygunluğu Üzerine Yapılmış Araştırmaların Değerlendirlmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. KARAGÜL, "Bazı Meyve Türlerinde Fresh Cut Taze kesme İşlemine Uygunluğu Üzerine Yapılmış Araştırmaların Değerlendirlmesi," Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitü Dergisi , vol.45, pp.1112-1116, 2016

KARAGÜL, Ş. 2016. Bazı Meyve Türlerinde Fresh Cut Taze kesme İşlemine Uygunluğu Üzerine Yapılmış Araştırmaların Değerlendirlmesi. Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitü Dergisi , vol.45 , 1112-1116.

KARAGÜL, Ş., (2016). Bazı Meyve Türlerinde Fresh Cut Taze kesme İşlemine Uygunluğu Üzerine Yapılmış Araştırmaların Değerlendirlmesi. Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitü Dergisi , vol.45, 1112-1116.

KARAGÜL, ŞÜKRÜ. "Bazı Meyve Türlerinde Fresh Cut Taze kesme İşlemine Uygunluğu Üzerine Yapılmış Araştırmaların Değerlendirlmesi," Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitü Dergisi , vol.45, 1112-1116, 2016

KARAGÜL, ŞÜKRÜ. "Bazı Meyve Türlerinde Fresh Cut Taze kesme İşlemine Uygunluğu Üzerine Yapılmış Araştırmaların Değerlendirlmesi." Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitü Dergisi , vol.45, pp.1112-1116, 2016

KARAGÜL, Ş. (2016) . "Bazı Meyve Türlerinde Fresh Cut Taze kesme İşlemine Uygunluğu Üzerine Yapılmış Araştırmaların Değerlendirlmesi." Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitü Dergisi , vol.45, pp.1112-1116.

@article{article, author={ŞÜKRÜ KARAGÜL}, title={Bazı Meyve Türlerinde Fresh Cut Taze kesme İşlemine Uygunluğu Üzerine Yapılmış Araştırmaların Değerlendirlmesi}, journal={Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitü Dergisi}, year=2016, pages={1112-1116} }