Atıf Formatları
Gıdalarda Bulunan Antioksidan Maddeler ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Z. ALPKENT And M. DEMİR, "Gıdalarda Bulunan Antioksidan Maddeler ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri," Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.175-178, 2006

ALPKENT, Z. And DEMİR, M. 2006. Gıdalarda Bulunan Antioksidan Maddeler ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri. Türkiye 9. Gıda Kongresi , (Bolu, Turkey), 175-178.

ALPKENT, Z., & DEMİR, M., (2006). Gıdalarda Bulunan Antioksidan Maddeler ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri . Türkiye 9. Gıda Kongresi (pp.175-178). Bolu, Turkey

ALPKENT, ZAFER, And MUAMMER DEMİR. "Gıdalarda Bulunan Antioksidan Maddeler ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri," Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 2006

ALPKENT, ZAFER And DEMİR, MUAMMER. "Gıdalarda Bulunan Antioksidan Maddeler ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.175-178, 2006

ALPKENT, Z. And DEMİR, M. (2006) . "Gıdalarda Bulunan Antioksidan Maddeler ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.175-178.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ZAFER ALPKENT And author={MUAMMER DEMİR}, title={Gıdalarda Bulunan Antioksidan Maddeler ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri}, congress name={Türkiye 9. Gıda Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={175-178} }