Atıf Formatları
Türkiye Hanehalkı Tavuk Eti Tüketiminin Chaid Analizi İle İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

U. ERCAN And S. IRMAK, "Türkiye Hanehalkı Tavuk Eti Tüketiminin Chaid Analizi İle İncelenmesi," 1. Uluslararası Sosyal Beşeri Ve Eğitim Bilimleri Kongresi , İstanbul, Turkey, 2017

ERCAN, U. And IRMAK, S. 2017. Türkiye Hanehalkı Tavuk Eti Tüketiminin Chaid Analizi İle İncelenmesi. 1. Uluslararası Sosyal Beşeri Ve Eğitim Bilimleri Kongresi , (İstanbul, Turkey).

ERCAN, U., & IRMAK, S., (2017). Türkiye Hanehalkı Tavuk Eti Tüketiminin Chaid Analizi İle İncelenmesi . 1. Uluslararası Sosyal Beşeri Ve Eğitim Bilimleri Kongresi, İstanbul, Turkey

ERCAN, UĞUR, And SEZGİN IRMAK. "Türkiye Hanehalkı Tavuk Eti Tüketiminin Chaid Analizi İle İncelenmesi," 1. Uluslararası Sosyal Beşeri Ve Eğitim Bilimleri Kongresi, İstanbul, Turkey, 2017

ERCAN, UĞUR And IRMAK, SEZGİN. "Türkiye Hanehalkı Tavuk Eti Tüketiminin Chaid Analizi İle İncelenmesi." 1. Uluslararası Sosyal Beşeri Ve Eğitim Bilimleri Kongresi , İstanbul, Turkey, 2017

ERCAN, U. And IRMAK, S. (2017) . "Türkiye Hanehalkı Tavuk Eti Tüketiminin Chaid Analizi İle İncelenmesi." 1. Uluslararası Sosyal Beşeri Ve Eğitim Bilimleri Kongresi , İstanbul, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={UĞUR ERCAN And author={SEZGİN IRMAK}, title={Türkiye Hanehalkı Tavuk Eti Tüketiminin Chaid Analizi İle İncelenmesi}, congress name={1. Uluslararası Sosyal Beşeri Ve Eğitim Bilimleri Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2017}}