Atıf Formatları
Organik ve Konvansiyonel Üretim Yapan İşletmelerden Elde Edilen Tavuk Yumurtalarının Duyusal Analiz İle Karşılaştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. PAYLAN Et Al. , "Organik ve Konvansiyonel Üretim Yapan İşletmelerden Elde Edilen Tavuk Yumurtalarının Duyusal Analiz İle Karşılaştırılması," 13. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi , Turkey, 2018

PAYLAN, F. Et Al. 2018. Organik ve Konvansiyonel Üretim Yapan İşletmelerden Elde Edilen Tavuk Yumurtalarının Duyusal Analiz İle Karşılaştırılması. 13. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi , (Turkey).

PAYLAN, F., MARAZ, Z., ÖZBEZEK, M. F., ÇETİNKAYA, G., & KORKMAZ TURGUD, F., (2018). Organik ve Konvansiyonel Üretim Yapan İşletmelerden Elde Edilen Tavuk Yumurtalarının Duyusal Analiz İle Karşılaştırılması . 13. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi, Turkey

PAYLAN, Fatih Et Al. "Organik ve Konvansiyonel Üretim Yapan İşletmelerden Elde Edilen Tavuk Yumurtalarının Duyusal Analiz İle Karşılaştırılması," 13. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi, Turkey, 2018

PAYLAN, Fatih Et Al. "Organik ve Konvansiyonel Üretim Yapan İşletmelerden Elde Edilen Tavuk Yumurtalarının Duyusal Analiz İle Karşılaştırılması." 13. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi , Turkey, 2018

PAYLAN, F. Et Al. (2018) . "Organik ve Konvansiyonel Üretim Yapan İşletmelerden Elde Edilen Tavuk Yumurtalarının Duyusal Analiz İle Karşılaştırılması." 13. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatih PAYLAN Et Al. }, title={Organik ve Konvansiyonel Üretim Yapan İşletmelerden Elde Edilen Tavuk Yumurtalarının Duyusal Analiz İle Karşılaştırılması}, congress name={13. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2018}}