C. MUTLU Et Al. , "Bal ve Diğer Arı Ürünlerinin Bazı Özellikleri ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri," AKADEMİK GIDA , vol.15, no.1, pp.75-83, 2017
MUTLU, C. Et Al. 2017. Bal ve Diğer Arı Ürünlerinin Bazı Özellikleri ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri. AKADEMİK GIDA , vol.15, no.1 , 75-83.
MUTLU, C., ERBAŞ, M., & ARSLAN TONTUL, S., (2017). Bal ve Diğer Arı Ürünlerinin Bazı Özellikleri ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri. AKADEMİK GIDA , vol.15, no.1, 75-83.
MUTLU, CEREN, MUSTAFA ERBAŞ, And SULTAN ARSLAN TONTUL. "Bal ve Diğer Arı Ürünlerinin Bazı Özellikleri ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri," AKADEMİK GIDA , vol.15, no.1, 75-83, 2017
MUTLU, CEREN Et Al. "Bal ve Diğer Arı Ürünlerinin Bazı Özellikleri ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri." AKADEMİK GIDA , vol.15, no.1, pp.75-83, 2017
MUTLU, C. ERBAŞ, M. And ARSLAN TONTUL, S. (2017) . "Bal ve Diğer Arı Ürünlerinin Bazı Özellikleri ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri." AKADEMİK GIDA , vol.15, no.1, pp.75-83.
@article{article, author={CEREN MUTLU Et Al. }, title={Bal ve Diğer Arı Ürünlerinin Bazı Özellikleri ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2017, pages={75-83} }