Atıf Formatları
MEYVE SUYU TÜKETİMİ KONUSUNDA TOPLUMSAL BİLİNÇ DÜZEYİ VE OPTİMUM ÜRÜN TASARIMININ ANALİZİ: ANTALYA İLİ ÖRNEĞİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ORAL Et Al. , "MEYVE SUYU TÜKETİMİ KONUSUNDA TOPLUMSAL BİLİNÇ DÜZEYİ VE OPTİMUM ÜRÜN TASARIMININ ANALİZİ: ANTALYA İLİ ÖRNEĞİ," Uluslararası Pazarlama Araştırmaları Dergisi-UHPAD , no.7, pp.52-68, 2016

ORAL, M. Et Al. 2016. MEYVE SUYU TÜKETİMİ KONUSUNDA TOPLUMSAL BİLİNÇ DÜZEYİ VE OPTİMUM ÜRÜN TASARIMININ ANALİZİ: ANTALYA İLİ ÖRNEĞİ. Uluslararası Pazarlama Araştırmaları Dergisi-UHPAD , no.7 , 52-68.

ORAL, M., AKPINAR, M. G., GÜL, M., AKAY, A. Ş., & GÜLCAN , S., (2016). MEYVE SUYU TÜKETİMİ KONUSUNDA TOPLUMSAL BİLİNÇ DÜZEYİ VE OPTİMUM ÜRÜN TASARIMININ ANALİZİ: ANTALYA İLİ ÖRNEĞİ. Uluslararası Pazarlama Araştırmaları Dergisi-UHPAD , no.7, 52-68.

ORAL, MÜKERREM Et Al. "MEYVE SUYU TÜKETİMİ KONUSUNDA TOPLUMSAL BİLİNÇ DÜZEYİ VE OPTİMUM ÜRÜN TASARIMININ ANALİZİ: ANTALYA İLİ ÖRNEĞİ," Uluslararası Pazarlama Araştırmaları Dergisi-UHPAD , no.7, 52-68, 2016

ORAL, MÜKERREM Et Al. "MEYVE SUYU TÜKETİMİ KONUSUNDA TOPLUMSAL BİLİNÇ DÜZEYİ VE OPTİMUM ÜRÜN TASARIMININ ANALİZİ: ANTALYA İLİ ÖRNEĞİ." Uluslararası Pazarlama Araştırmaları Dergisi-UHPAD , no.7, pp.52-68, 2016

ORAL, M. Et Al. (2016) . "MEYVE SUYU TÜKETİMİ KONUSUNDA TOPLUMSAL BİLİNÇ DÜZEYİ VE OPTİMUM ÜRÜN TASARIMININ ANALİZİ: ANTALYA İLİ ÖRNEĞİ." Uluslararası Pazarlama Araştırmaları Dergisi-UHPAD , no.7, pp.52-68.

@article{article, author={MÜKERREM ORAL Et Al. }, title={MEYVE SUYU TÜKETİMİ KONUSUNDA TOPLUMSAL BİLİNÇ DÜZEYİ VE OPTİMUM ÜRÜN TASARIMININ ANALİZİ: ANTALYA İLİ ÖRNEĞİ}, journal={Uluslararası Pazarlama Araştırmaları Dergisi-UHPAD}, year=2016, pages={52-68} }