Atıf Formatları
Kişilik Psikolojisi Öğrenci Merkezli Bir Yaklaşım
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Koçyiğit Özyiğit, "Süreklilik ve Yaşam Boyu Değişim," In Kişilik Psikolojisi Öğrenci Merkezli Bir Yaklaşım , Ankara: Nobel Yayınevi, 2020, pp.293-320.

Koçyiğit Özyiğit, M. Süreklilik ve Yaşam Boyu Değişim. 2020. In Kişilik Psikolojisi Öğrenci Merkezli Bir Yaklaşım , Nobel Yayınevi, Ankara, 293-320.

Koçyiğit Özyiğit, M., (2020). Süreklilik ve Yaşam Boyu Değişim. Kişilik Psikolojisi Öğrenci Merkezli Bir Yaklaşım (pp.293-320), Ankara: Nobel Yayınevi.

Koçyiğit Özyiğit, MELİKE. "Süreklilik ve Yaşam Boyu Değişim." In Kişilik Psikolojisi Öğrenci Merkezli Bir Yaklaşım , 293-320. Ankara: Nobel Yayınevi, 2020

Koçyiğit Özyiğit, MELİKE K. . "Süreklilik ve Yaşam Boyu Değişim." Kişilik Psikolojisi Öğrenci Merkezli Bir Yaklaşım , Nobel Yayınevi, 2020, pp.293-320.

Koçyiğit Özyiğit, M. (2020) "Süreklilik ve Yaşam Boyu Değişim", Kişilik Psikolojisi Öğrenci Merkezli Bir Yaklaşım . Ankara: Nobel Yayınevi.

@bookchapter{bookchapter, author ={MELİKE KOÇYİĞİT ÖZYİĞİT}, chaptertitle={Süreklilik ve Yaşam Boyu Değişim}, booktitle={ Kişilik Psikolojisi Öğrenci Merkezli Bir Yaklaşım}, publisher={Nobel Yayınevi}, city={Ankara},year={2020} }