E. M. ÇOMAK GÖÇER Et Al. , "Farklı İnkübasyon Sıcaklığı ile İnkübasyon Sonlandırma pH’sının Probiyotik Yoğurdun Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi," AKADEMİK GIDA , vol.14, no.4, pp.341-350, 2016
ÇOMAK GÖÇER, E. M. Et Al. 2016. Farklı İnkübasyon Sıcaklığı ile İnkübasyon Sonlandırma pH’sının Probiyotik Yoğurdun Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi. AKADEMİK GIDA , vol.14, no.4 , 341-350.
ÇOMAK GÖÇER, E. M., ERGİN, F., ARSLAN, A. A., & KÜÇÜKÇETİN, A., (2016). Farklı İnkübasyon Sıcaklığı ile İnkübasyon Sonlandırma pH’sının Probiyotik Yoğurdun Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi. AKADEMİK GIDA , vol.14, no.4, 341-350.
ÇOMAK GÖÇER, EMİNE Et Al. "Farklı İnkübasyon Sıcaklığı ile İnkübasyon Sonlandırma pH’sının Probiyotik Yoğurdun Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi," AKADEMİK GIDA , vol.14, no.4, 341-350, 2016
ÇOMAK GÖÇER, EMİNE M. Et Al. "Farklı İnkübasyon Sıcaklığı ile İnkübasyon Sonlandırma pH’sının Probiyotik Yoğurdun Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi." AKADEMİK GIDA , vol.14, no.4, pp.341-350, 2016
ÇOMAK GÖÇER, E. M. Et Al. (2016) . "Farklı İnkübasyon Sıcaklığı ile İnkübasyon Sonlandırma pH’sının Probiyotik Yoğurdun Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi." AKADEMİK GIDA , vol.14, no.4, pp.341-350.
@article{article, author={EMİNE MİNE ÇOMAK GÖÇER Et Al. }, title={Farklı İnkübasyon Sıcaklığı ile İnkübasyon Sonlandırma pH’sının Probiyotik Yoğurdun Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2016, pages={341-350} }