Ü. DOĞAN Et Al. , "FINDIK ÇEŞİTLERİNİN BAZI FİZİKSEL VEKİMYASAL ÖZELLİKLERİ," Gıda , vol.1, no.23, pp.37-41, 2000
DOĞAN, Ü. Et Al. 2000. FINDIK ÇEŞİTLERİNİN BAZI FİZİKSEL VEKİMYASAL ÖZELLİKLERİ. Gıda , vol.1, no.23 , 37-41.
DOĞAN, Ü., ÖZDEMİR, F., TOPUZ, A., & KARHAN, M., (2000). FINDIK ÇEŞİTLERİNİN BAZI FİZİKSEL VEKİMYASAL ÖZELLİKLERİ. Gıda , vol.1, no.23, 37-41.
DOĞAN, ÜNAL Et Al. "FINDIK ÇEŞİTLERİNİN BAZI FİZİKSEL VEKİMYASAL ÖZELLİKLERİ," Gıda , vol.1, no.23, 37-41, 2000
DOĞAN, ÜNAL Et Al. "FINDIK ÇEŞİTLERİNİN BAZI FİZİKSEL VEKİMYASAL ÖZELLİKLERİ." Gıda , vol.1, no.23, pp.37-41, 2000
DOĞAN, Ü. Et Al. (2000) . "FINDIK ÇEŞİTLERİNİN BAZI FİZİKSEL VEKİMYASAL ÖZELLİKLERİ." Gıda , vol.1, no.23, pp.37-41.
@article{article, author={ÜNAL DOĞAN Et Al. }, title={FINDIK ÇEŞİTLERİNİN BAZI FİZİKSEL VEKİMYASAL ÖZELLİKLERİ}, journal={Gıda}, year=2000, pages={37-41} }