F. Arslan And Ö. Erdem, "Sokak Lezzetlerini Tüketme Niyetine Etki Eden Değişkenlerin Planlı Davranış Teorisi Kapsamında İncelenmesi: Antalya Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, pp.1788-1804, 2022
Arslan, F. And Erdem, Ö. 2022. Sokak Lezzetlerini Tüketme Niyetine Etki Eden Değişkenlerin Planlı Davranış Teorisi Kapsamında İncelenmesi: Antalya Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3 , 1788-1804.
Arslan, F., & Erdem, Ö., (2022). Sokak Lezzetlerini Tüketme Niyetine Etki Eden Değişkenlerin Planlı Davranış Teorisi Kapsamında İncelenmesi: Antalya Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, 1788-1804.
Arslan, FİLİZ, And ÖZKAN ERDEM. "Sokak Lezzetlerini Tüketme Niyetine Etki Eden Değişkenlerin Planlı Davranış Teorisi Kapsamında İncelenmesi: Antalya Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, 1788-1804, 2022
Arslan, FİLİZ And Erdem, ÖZKAN. "Sokak Lezzetlerini Tüketme Niyetine Etki Eden Değişkenlerin Planlı Davranış Teorisi Kapsamında İncelenmesi: Antalya Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, pp.1788-1804, 2022
Arslan, F. And Erdem, Ö. (2022) . "Sokak Lezzetlerini Tüketme Niyetine Etki Eden Değişkenlerin Planlı Davranış Teorisi Kapsamında İncelenmesi: Antalya Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, pp.1788-1804.
@article{article, author={FİLİZ ARSLAN And author={ÖZKAN ERDEM}, title={Sokak Lezzetlerini Tüketme Niyetine Etki Eden Değişkenlerin Planlı Davranış Teorisi Kapsamında İncelenmesi: Antalya Örneği}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2022, pages={1788-1804} }