Atıf Formatları
Investigation of the use of oregano, cumin and cinnamon essential oils as additives in alfalfa silages Yonca Silajlarına Katkı Maddesi Olarak Kekik, Kimyon ve Tarçın Uçucu Yağları Kullanımının Araştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. SOYCAN ÖNENÇ And F. KORKMAZ TURGUD, "Investigation of the use of oregano, cumin and cinnamon essential oils as additives in alfalfa silages Yonca Silajlarına Katkı Maddesi Olarak Kekik, Kimyon ve Tarçın Uçucu Yağları Kullanımının Araştırılması," Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.56, pp.367-373, 2019

SOYCAN ÖNENÇ, S. And KORKMAZ TURGUD, F. 2019. Investigation of the use of oregano, cumin and cinnamon essential oils as additives in alfalfa silages Yonca Silajlarına Katkı Maddesi Olarak Kekik, Kimyon ve Tarçın Uçucu Yağları Kullanımının Araştırılması. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.56 , 367-373.

SOYCAN ÖNENÇ, S., & KORKMAZ TURGUD, F., (2019). Investigation of the use of oregano, cumin and cinnamon essential oils as additives in alfalfa silages Yonca Silajlarına Katkı Maddesi Olarak Kekik, Kimyon ve Tarçın Uçucu Yağları Kullanımının Araştırılması. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.56, 367-373.

SOYCAN ÖNENÇ, SİBEL, And FİRDEVS KORKMAZ TURGUD. "Investigation of the use of oregano, cumin and cinnamon essential oils as additives in alfalfa silages Yonca Silajlarına Katkı Maddesi Olarak Kekik, Kimyon ve Tarçın Uçucu Yağları Kullanımının Araştırılması," Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.56, 367-373, 2019

SOYCAN ÖNENÇ, SİBEL S. And KORKMAZ TURGUD, FİRDEVS K. . "Investigation of the use of oregano, cumin and cinnamon essential oils as additives in alfalfa silages Yonca Silajlarına Katkı Maddesi Olarak Kekik, Kimyon ve Tarçın Uçucu Yağları Kullanımının Araştırılması." Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.56, pp.367-373, 2019

SOYCAN ÖNENÇ, S. And KORKMAZ TURGUD, F. (2019) . "Investigation of the use of oregano, cumin and cinnamon essential oils as additives in alfalfa silages Yonca Silajlarına Katkı Maddesi Olarak Kekik, Kimyon ve Tarçın Uçucu Yağları Kullanımının Araştırılması." Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.56, pp.367-373.

@article{article, author={SİBEL SOYCAN ÖNENÇ And author={FİRDEVS KORKMAZ TURGUD}, title={Investigation of the use of oregano, cumin and cinnamon essential oils as additives in alfalfa silages Yonca Silajlarına Katkı Maddesi Olarak Kekik, Kimyon ve Tarçın Uçucu Yağları Kullanımının Araştırılması}, journal={Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2019, pages={367-373} }