Atıf Formatları
Domates Kurutmada Üretim Basamaklarının ve Mekanizasyon Taleplerinin İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. Boyar Et Al. , "Domates Kurutmada Üretim Basamaklarının ve Mekanizasyon Taleplerinin İncelenmesi," Tarım Makinaları Bilimi Dergisi , vol.16, no.1, pp.23-31, 2020

Boyar, İ. Et Al. 2020. Domates Kurutmada Üretim Basamaklarının ve Mekanizasyon Taleplerinin İncelenmesi. Tarım Makinaları Bilimi Dergisi , vol.16, no.1 , 23-31.

Boyar, İ., Ekinci, K., & Ertekin, C., (2020). Domates Kurutmada Üretim Basamaklarının ve Mekanizasyon Taleplerinin İncelenmesi. Tarım Makinaları Bilimi Dergisi , vol.16, no.1, 23-31.

Boyar, İSMAİL, Kamil Ekinci, And CAN ERTEKİN. "Domates Kurutmada Üretim Basamaklarının ve Mekanizasyon Taleplerinin İncelenmesi," Tarım Makinaları Bilimi Dergisi , vol.16, no.1, 23-31, 2020

Boyar, İSMAİL Et Al. "Domates Kurutmada Üretim Basamaklarının ve Mekanizasyon Taleplerinin İncelenmesi." Tarım Makinaları Bilimi Dergisi , vol.16, no.1, pp.23-31, 2020

Boyar, İ. Ekinci, K. And Ertekin, C. (2020) . "Domates Kurutmada Üretim Basamaklarının ve Mekanizasyon Taleplerinin İncelenmesi." Tarım Makinaları Bilimi Dergisi , vol.16, no.1, pp.23-31.

@article{article, author={İSMAİL BOYAR Et Al. }, title={Domates Kurutmada Üretim Basamaklarının ve Mekanizasyon Taleplerinin İncelenmesi}, journal={Tarım Makinaları Bilimi Dergisi}, year=2020, pages={23-31} }