A. ELGÜN Et Al. , "Ticari Şartlarda Üretilen Farklı Tip Ekmekler İçin Elle ve Mekanize Hamur İşleme ile Katkılamanın Hamur ve Ekmek Özelliklerine Etkisi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.19, no.1-4, pp.93-104, 1988
ELGÜN, A. Et Al. 1988. Ticari Şartlarda Üretilen Farklı Tip Ekmekler İçin Elle ve Mekanize Hamur İşleme ile Katkılamanın Hamur ve Ekmek Özelliklerine Etkisi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.19, no.1-4 , 93-104.
ELGÜN, A., ERTUGAY, Z., CERTEL, M., & KOCA, A. F., (1988). Ticari Şartlarda Üretilen Farklı Tip Ekmekler İçin Elle ve Mekanize Hamur İşleme ile Katkılamanın Hamur ve Ekmek Özelliklerine Etkisi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.19, no.1-4, 93-104.
ELGÜN, Adem Et Al. "Ticari Şartlarda Üretilen Farklı Tip Ekmekler İçin Elle ve Mekanize Hamur İşleme ile Katkılamanın Hamur ve Ekmek Özelliklerine Etkisi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.19, no.1-4, 93-104, 1988
ELGÜN, Adem Et Al. "Ticari Şartlarda Üretilen Farklı Tip Ekmekler İçin Elle ve Mekanize Hamur İşleme ile Katkılamanın Hamur ve Ekmek Özelliklerine Etkisi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.19, no.1-4, pp.93-104, 1988
ELGÜN, A. Et Al. (1988) . "Ticari Şartlarda Üretilen Farklı Tip Ekmekler İçin Elle ve Mekanize Hamur İşleme ile Katkılamanın Hamur ve Ekmek Özelliklerine Etkisi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.19, no.1-4, pp.93-104.
@article{article, author={Adem ELGÜN Et Al. }, title={Ticari Şartlarda Üretilen Farklı Tip Ekmekler İçin Elle ve Mekanize Hamur İşleme ile Katkılamanın Hamur ve Ekmek Özelliklerine Etkisi}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=1988, pages={93-104} }