Atıf Formatları
Fındık Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. ÖZDEMİR Et Al. , "Fındık Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri," Gıda , vol.23, no.1, pp.37-41, 1998

ÖZDEMİR, F. Et Al. 1998. Fındık Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri. Gıda , vol.23, no.1 , 37-41.

ÖZDEMİR, F., TOPUZ, A., DOĞAN, Ü., & KARHAN, M., (1998). Fındık Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri. Gıda , vol.23, no.1, 37-41.

ÖZDEMİR, FERAMUZ Et Al. "Fındık Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri," Gıda , vol.23, no.1, 37-41, 1998

ÖZDEMİR, FERAMUZ Et Al. "Fındık Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri." Gıda , vol.23, no.1, pp.37-41, 1998

ÖZDEMİR, F. Et Al. (1998) . "Fındık Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri." Gıda , vol.23, no.1, pp.37-41.

@article{article, author={FERAMUZ ÖZDEMİR Et Al. }, title={Fındık Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri}, journal={Gıda}, year=1998, pages={37-41} }