Atıf Formatları
Farklı formülasyonlarda hazırlanan glutensiz bisküvilerin besinsel, duyusal ve tekstürel özelliklerinin belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

T. ÖKSÜZ Et Al. , "Farklı formülasyonlarda hazırlanan glutensiz bisküvilerin besinsel, duyusal ve tekstürel özelliklerinin belirlenmesi," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.107, 2011

ÖKSÜZ, T. Et Al. 2011. Farklı formülasyonlarda hazırlanan glutensiz bisküvilerin besinsel, duyusal ve tekstürel özelliklerinin belirlenmesi. 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 107.

ÖKSÜZ, T., KARAKAŞ, B., KONAK , Ü. İ., & EREM, F., (2011). Farklı formülasyonlarda hazırlanan glutensiz bisküvilerin besinsel, duyusal ve tekstürel özelliklerinin belirlenmesi . 7. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.107). Ankara, Turkey

ÖKSÜZ, TUĞBA Et Al. "Farklı formülasyonlarda hazırlanan glutensiz bisküvilerin besinsel, duyusal ve tekstürel özelliklerinin belirlenmesi," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2011

ÖKSÜZ, TUĞBA Et Al. "Farklı formülasyonlarda hazırlanan glutensiz bisküvilerin besinsel, duyusal ve tekstürel özelliklerinin belirlenmesi." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.107, 2011

ÖKSÜZ, T. Et Al. (2011) . "Farklı formülasyonlarda hazırlanan glutensiz bisküvilerin besinsel, duyusal ve tekstürel özelliklerinin belirlenmesi." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.107.

@conferencepaper{conferencepaper, author={TUĞBA ÖKSÜZ Et Al. }, title={Farklı formülasyonlarda hazırlanan glutensiz bisküvilerin besinsel, duyusal ve tekstürel özelliklerinin belirlenmesi}, congress name={7. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2011}, pages={107} }