T. ÖKSÜZ Et Al. , "Farklı formülasyonlarda hazırlanan glutensiz bisküvilerin besinsel, duyusal ve tekstürel özelliklerinin belirlenmesi," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.107, 2011
ÖKSÜZ, T. Et Al. 2011. Farklı formülasyonlarda hazırlanan glutensiz bisküvilerin besinsel, duyusal ve tekstürel özelliklerinin belirlenmesi. 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 107.
ÖKSÜZ, T., KARAKAŞ, B., KONAK , Ü. İ., & EREM, F., (2011). Farklı formülasyonlarda hazırlanan glutensiz bisküvilerin besinsel, duyusal ve tekstürel özelliklerinin belirlenmesi . 7. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.107). Ankara, Turkey
ÖKSÜZ, TUĞBA Et Al. "Farklı formülasyonlarda hazırlanan glutensiz bisküvilerin besinsel, duyusal ve tekstürel özelliklerinin belirlenmesi," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2011
ÖKSÜZ, TUĞBA Et Al. "Farklı formülasyonlarda hazırlanan glutensiz bisküvilerin besinsel, duyusal ve tekstürel özelliklerinin belirlenmesi." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.107, 2011
ÖKSÜZ, T. Et Al. (2011) . "Farklı formülasyonlarda hazırlanan glutensiz bisküvilerin besinsel, duyusal ve tekstürel özelliklerinin belirlenmesi." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.107.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TUĞBA ÖKSÜZ Et Al. }, title={Farklı formülasyonlarda hazırlanan glutensiz bisküvilerin besinsel, duyusal ve tekstürel özelliklerinin belirlenmesi}, congress name={7. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2011}, pages={107} }