Atıf Formatları
Rekombinant Kimozin Enzimi Kullanılarak Üretilen Beyaz Peynirlerin Fİzikokimyasal Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. ERSÖZ Et Al. , "Rekombinant Kimozin Enzimi Kullanılarak Üretilen Beyaz Peynirlerin Fİzikokimyasal Özellikleri," 20. Uluslararası Katılımlı Ulusal Biyoteknoloji Kongresi , Ankara, Turkey, pp.61, 2019

ERSÖZ, F. Et Al. 2019. Rekombinant Kimozin Enzimi Kullanılarak Üretilen Beyaz Peynirlerin Fİzikokimyasal Özellikleri. 20. Uluslararası Katılımlı Ulusal Biyoteknoloji Kongresi , (Ankara, Turkey), 61.

ERSÖZ, F., ERGİN, F., ERKAYMAZ, T., İNAN, M., & KÜÇÜKÇETİN, A., (2019). Rekombinant Kimozin Enzimi Kullanılarak Üretilen Beyaz Peynirlerin Fİzikokimyasal Özellikleri . 20. Uluslararası Katılımlı Ulusal Biyoteknoloji Kongresi (pp.61). Ankara, Turkey

ERSÖZ, FATMA Et Al. "Rekombinant Kimozin Enzimi Kullanılarak Üretilen Beyaz Peynirlerin Fİzikokimyasal Özellikleri," 20. Uluslararası Katılımlı Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, Ankara, Turkey, 2019

ERSÖZ, FATMA Et Al. "Rekombinant Kimozin Enzimi Kullanılarak Üretilen Beyaz Peynirlerin Fİzikokimyasal Özellikleri." 20. Uluslararası Katılımlı Ulusal Biyoteknoloji Kongresi , Ankara, Turkey, pp.61, 2019

ERSÖZ, F. Et Al. (2019) . "Rekombinant Kimozin Enzimi Kullanılarak Üretilen Beyaz Peynirlerin Fİzikokimyasal Özellikleri." 20. Uluslararası Katılımlı Ulusal Biyoteknoloji Kongresi , Ankara, Turkey, p.61.

@conferencepaper{conferencepaper, author={FATMA ERSÖZ Et Al. }, title={Rekombinant Kimozin Enzimi Kullanılarak Üretilen Beyaz Peynirlerin Fİzikokimyasal Özellikleri}, congress name={20. Uluslararası Katılımlı Ulusal Biyoteknoloji Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2019}, pages={61} }