İ. BALIK, "Alan ve Zaman Kısıtlamaları," In Balıkçılık Yöneticisinin El Kitabı , ROMA: NOBEL AKADEMIK YAYINCILIK EGITIM DANISMANLIK TIC. LTD. STI., 2016, pp.198-218.
BALIK, İ. Alan ve Zaman Kısıtlamaları. 2016. In Balıkçılık Yöneticisinin El Kitabı , NOBEL AKADEMIK YAYINCILIK EGITIM DANISMANLIK TIC. LTD. STI., ROMA, 198-218.
BALIK, İ., (2016). Alan ve Zaman Kısıtlamaları. Balıkçılık Yöneticisinin El Kitabı (pp.198-218), ROMA: NOBEL AKADEMIK YAYINCILIK EGITIM DANISMANLIK TIC. LTD. STI..
BALIK, İSMET. "Alan ve Zaman Kısıtlamaları." In Balıkçılık Yöneticisinin El Kitabı , 198-218. ROMA: NOBEL AKADEMIK YAYINCILIK EGITIM DANISMANLIK TIC. LTD. STI., 2016
BALIK, İSMET. "Alan ve Zaman Kısıtlamaları." Balıkçılık Yöneticisinin El Kitabı , NOBEL AKADEMIK YAYINCILIK EGITIM DANISMANLIK TIC. LTD. STI., 2016, pp.198-218.
BALIK, İ. (2016) "Alan ve Zaman Kısıtlamaları", Balıkçılık Yöneticisinin El Kitabı . ROMA: NOBEL AKADEMIK YAYINCILIK EGITIM DANISMANLIK TIC. LTD. STI..
@bookchapter{bookchapter, author ={İSMET BALIK}, chaptertitle={Alan ve Zaman Kısıtlamaları}, booktitle={ Balıkçılık Yöneticisinin El Kitabı}, publisher={NOBEL AKADEMIK YAYINCILIK EGITIM DANISMANLIK TIC. LTD. STI.}, city={ROMA},year={2016} }