F. Çağıltay And M. Timur, "Kuruma Karideslerinde (Penaeus japonicus Bate, 1888) Farklı Su Sıcaklığı ve Tuzluluğun Yumurta Açılımı-Potlarva Dönemlerindeki Gelişme Üzerine Etkileri," İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi. Su Ürünleri Dergisi , vol.16, pp.1-13, 2002
Çağıltay, F. And Timur, M. 2002. Kuruma Karideslerinde (Penaeus japonicus Bate, 1888) Farklı Su Sıcaklığı ve Tuzluluğun Yumurta Açılımı-Potlarva Dönemlerindeki Gelişme Üzerine Etkileri. İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi. Su Ürünleri Dergisi , vol.16 , 1-13.
Çağıltay, F., & Timur, M., (2002). Kuruma Karideslerinde (Penaeus japonicus Bate, 1888) Farklı Su Sıcaklığı ve Tuzluluğun Yumurta Açılımı-Potlarva Dönemlerindeki Gelişme Üzerine Etkileri. İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi. Su Ürünleri Dergisi , vol.16, 1-13.
Çağıltay, FERHAT, And Metin Timur. "Kuruma Karideslerinde (Penaeus japonicus Bate, 1888) Farklı Su Sıcaklığı ve Tuzluluğun Yumurta Açılımı-Potlarva Dönemlerindeki Gelişme Üzerine Etkileri," İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi. Su Ürünleri Dergisi , vol.16, 1-13, 2002
Çağıltay, FERHAT And Timur, Metin. "Kuruma Karideslerinde (Penaeus japonicus Bate, 1888) Farklı Su Sıcaklığı ve Tuzluluğun Yumurta Açılımı-Potlarva Dönemlerindeki Gelişme Üzerine Etkileri." İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi. Su Ürünleri Dergisi , vol.16, pp.1-13, 2002
Çağıltay, F. And Timur, M. (2002) . "Kuruma Karideslerinde (Penaeus japonicus Bate, 1888) Farklı Su Sıcaklığı ve Tuzluluğun Yumurta Açılımı-Potlarva Dönemlerindeki Gelişme Üzerine Etkileri." İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi. Su Ürünleri Dergisi , vol.16, pp.1-13.
@article{article, author={FERHAT ÇAĞILTAY And author={Metin Timur}, title={Kuruma Karideslerinde (Penaeus japonicus Bate, 1888) Farklı Su Sıcaklığı ve Tuzluluğun Yumurta Açılımı-Potlarva Dönemlerindeki Gelişme Üzerine Etkileri}, journal={İstanbul Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi. Su Ürünleri Dergisi}, year=2002, pages={1-13} }