Atıf Formatları
DONDURMANIN MİKROBİYOLOJİSİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. YILDIRIM, "DONDURMANIN MİKROBİYOLOJİSİ," BİZİM MARKET , vol.1, pp.48-49, 2004

YILDIRIM, İ. 2004. DONDURMANIN MİKROBİYOLOJİSİ. BİZİM MARKET , vol.1 , 48-49.

YILDIRIM, İ., (2004). DONDURMANIN MİKROBİYOLOJİSİ. BİZİM MARKET , vol.1, 48-49.

YILDIRIM, İBRAHİM. "DONDURMANIN MİKROBİYOLOJİSİ," BİZİM MARKET , vol.1, 48-49, 2004

YILDIRIM, İBRAHİM. "DONDURMANIN MİKROBİYOLOJİSİ." BİZİM MARKET , vol.1, pp.48-49, 2004

YILDIRIM, İ. (2004) . "DONDURMANIN MİKROBİYOLOJİSİ." BİZİM MARKET , vol.1, pp.48-49.

@article{article, author={İBRAHİM YILDIRIM}, title={DONDURMANIN MİKROBİYOLOJİSİ}, journal={BİZİM MARKET}, year=2004, pages={48-49} }