T. (Editor) Korkut. Antik Çağlardan Günümüze Seydikemer İlçesi Yenilebilir Bitkileri ve Mutfak Kültürü . Ankara: Sarıyıldız Ofset2017, pp.166
Korkut, T. (Editor) 2017. Antik Çağlardan Günümüze Seydikemer İlçesi Yenilebilir Bitkileri ve Mutfak Kültürü . Sarıyıldız Ofset, Ankara.
Korkut, T. (Editor), (2017). Antik Çağlardan Günümüze Seydikemer İlçesi Yenilebilir Bitkileri ve Mutfak Kültürü . Ankara: Sarıyıldız Ofset.
Korkut, TANER. Antik Çağlardan Günümüze Seydikemer İlçesi Yenilebilir Bitkileri ve Mutfak Kültürü . Ankara: Sarıyıldız Ofset, 2017
Korkut, TANER. Antik Çağlardan Günümüze Seydikemer İlçesi Yenilebilir Bitkileri ve Mutfak Kültürü . Sarıyıldız Ofset, 2017.
Korkut, T. (Editor) (2017) Antik Çağlardan Günümüze Seydikemer İlçesi Yenilebilir Bitkileri ve Mutfak Kültürü . 2500th edn. Ankara: Sarıyıldız Ofset.
@book{book, author={TANER KORKUT}, title={Antik Çağlardan Günümüze Seydikemer İlçesi Yenilebilir Bitkileri ve Mutfak Kültürü }, publisher={Sarıyıldız Ofset}, year={2017} }