N. GÖKOĞLU, "Sardalya konservelerinin histamin biyojen amini yönünden incelenmesi.," Gıda , vol.20, no.5, pp.273-279, 1995
GÖKOĞLU, N. 1995. Sardalya konservelerinin histamin biyojen amini yönünden incelenmesi.. Gıda , vol.20, no.5 , 273-279.
GÖKOĞLU, N., (1995). Sardalya konservelerinin histamin biyojen amini yönünden incelenmesi.. Gıda , vol.20, no.5, 273-279.
GÖKOĞLU, NALAN. "Sardalya konservelerinin histamin biyojen amini yönünden incelenmesi.," Gıda , vol.20, no.5, 273-279, 1995
GÖKOĞLU, NALAN. "Sardalya konservelerinin histamin biyojen amini yönünden incelenmesi.." Gıda , vol.20, no.5, pp.273-279, 1995
GÖKOĞLU, N. (1995) . "Sardalya konservelerinin histamin biyojen amini yönünden incelenmesi.." Gıda , vol.20, no.5, pp.273-279.
@article{article, author={NALAN GÖKOĞLU}, title={Sardalya konservelerinin histamin biyojen amini yönünden incelenmesi.}, journal={Gıda}, year=1995, pages={273-279} }