Atıf Formatları
Sardalya konservelerinin histamin biyojen amini yönünden incelenmesi.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. GÖKOĞLU, "Sardalya konservelerinin histamin biyojen amini yönünden incelenmesi.," Gıda , vol.20, no.5, pp.273-279, 1995

GÖKOĞLU, N. 1995. Sardalya konservelerinin histamin biyojen amini yönünden incelenmesi.. Gıda , vol.20, no.5 , 273-279.

GÖKOĞLU, N., (1995). Sardalya konservelerinin histamin biyojen amini yönünden incelenmesi.. Gıda , vol.20, no.5, 273-279.

GÖKOĞLU, NALAN. "Sardalya konservelerinin histamin biyojen amini yönünden incelenmesi.," Gıda , vol.20, no.5, 273-279, 1995

GÖKOĞLU, NALAN. "Sardalya konservelerinin histamin biyojen amini yönünden incelenmesi.." Gıda , vol.20, no.5, pp.273-279, 1995

GÖKOĞLU, N. (1995) . "Sardalya konservelerinin histamin biyojen amini yönünden incelenmesi.." Gıda , vol.20, no.5, pp.273-279.

@article{article, author={NALAN GÖKOĞLU}, title={Sardalya konservelerinin histamin biyojen amini yönünden incelenmesi.}, journal={Gıda}, year=1995, pages={273-279} }