G. Aybek, "Turizmde Çekici ya da Engelleyici Bir Unsur Olarak Gastronomi: Karmaşıklık Kuramı ve Gri Alan Paradigması Işığında Bir Değerlendirme ," In Tadın Gücü , Ankara: Nobel Yayınevi, 2022, pp.145-172.
Aybek, G. Turizmde Çekici ya da Engelleyici Bir Unsur Olarak Gastronomi: Karmaşıklık Kuramı ve Gri Alan Paradigması Işığında Bir Değerlendirme . 2022. In Tadın Gücü , Nobel Yayınevi, Ankara, 145-172.
Aybek, G., (2022). Turizmde Çekici ya da Engelleyici Bir Unsur Olarak Gastronomi: Karmaşıklık Kuramı ve Gri Alan Paradigması Işığında Bir Değerlendirme . Tadın Gücü (pp.145-172), Ankara: Nobel Yayınevi.
Aybek, GÜRKAN. "Turizmde Çekici ya da Engelleyici Bir Unsur Olarak Gastronomi: Karmaşıklık Kuramı ve Gri Alan Paradigması Işığında Bir Değerlendirme ." In Tadın Gücü , 145-172. Ankara: Nobel Yayınevi, 2022
Aybek, GÜRKAN. "Turizmde Çekici ya da Engelleyici Bir Unsur Olarak Gastronomi: Karmaşıklık Kuramı ve Gri Alan Paradigması Işığında Bir Değerlendirme ." Tadın Gücü , Nobel Yayınevi, 2022, pp.145-172.
Aybek, G. (2022) "Turizmde Çekici ya da Engelleyici Bir Unsur Olarak Gastronomi: Karmaşıklık Kuramı ve Gri Alan Paradigması Işığında Bir Değerlendirme ", Tadın Gücü . Ankara: Nobel Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={GÜRKAN AYBEK}, chaptertitle={Turizmde Çekici ya da Engelleyici Bir Unsur Olarak Gastronomi: Karmaşıklık Kuramı ve Gri Alan Paradigması Işığında Bir Değerlendirme }, booktitle={ Tadın Gücü}, publisher={Nobel Yayınevi}, city={Ankara},year={2022} }