Atıf Formatları
Kurutulmuş Sebze ve Meyvelerin İç ve Dış Mekanda Süs Amaçlı Kullanımı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

D. HAZAR Et Al. , "Kurutulmuş Sebze ve Meyvelerin İç ve Dış Mekanda Süs Amaçlı Kullanımı," VI. Süs Bitkileri Kongresi , Antalya, Turkey, pp.291-297, 2016

HAZAR, D. Et Al. 2016. Kurutulmuş Sebze ve Meyvelerin İç ve Dış Mekanda Süs Amaçlı Kullanımı. VI. Süs Bitkileri Kongresi , (Antalya, Turkey), 291-297.

HAZAR, D., ELİNÇ, H., & ERSOY, N., (2016). Kurutulmuş Sebze ve Meyvelerin İç ve Dış Mekanda Süs Amaçlı Kullanımı . VI. Süs Bitkileri Kongresi (pp.291-297). Antalya, Turkey

HAZAR, DENİZ, HAKAN ELİNÇ, And NİLDA ERSOY. "Kurutulmuş Sebze ve Meyvelerin İç ve Dış Mekanda Süs Amaçlı Kullanımı," VI. Süs Bitkileri Kongresi, Antalya, Turkey, 2016

HAZAR, DENİZ Et Al. "Kurutulmuş Sebze ve Meyvelerin İç ve Dış Mekanda Süs Amaçlı Kullanımı." VI. Süs Bitkileri Kongresi , Antalya, Turkey, pp.291-297, 2016

HAZAR, D. ELİNÇ, H. And ERSOY, N. (2016) . "Kurutulmuş Sebze ve Meyvelerin İç ve Dış Mekanda Süs Amaçlı Kullanımı." VI. Süs Bitkileri Kongresi , Antalya, Turkey, pp.291-297.

@conferencepaper{conferencepaper, author={DENİZ HAZAR Et Al. }, title={Kurutulmuş Sebze ve Meyvelerin İç ve Dış Mekanda Süs Amaçlı Kullanımı}, congress name={VI. Süs Bitkileri Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2016}, pages={291-297} }