Atıf Formatları
TOURISM ENTREPRENEURSHIP: INNOVATIVE APPROACHES
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. GÜNERİ And E. ŞAHİN, "GASTRONOMİ VE KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ: KARS KAZEVİ ÖRNEĞİ," In TOURISM ENTREPRENEURSHIP , Ankara: DETAY, 2024, pp.192-204.

GÜNERİ, B. And ŞAHİN, E. GASTRONOMİ VE KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ: KARS KAZEVİ ÖRNEĞİ. 2024. In TOURISM ENTREPRENEURSHIP , DETAY, Ankara, 192-204.

GÜNERİ, B., & ŞAHİN, E., (2024). GASTRONOMİ VE KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ: KARS KAZEVİ ÖRNEĞİ. TOURISM ENTREPRENEURSHIP (pp.192-204), Ankara: DETAY.

GÜNERİ, BEYSUN, And ESRA ŞAHİN. "GASTRONOMİ VE KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ: KARS KAZEVİ ÖRNEĞİ." In TOURISM ENTREPRENEURSHIP , 192-204. Ankara: DETAY, 2024

GÜNERİ, BEYSUN And ŞAHİN, ESRA. "GASTRONOMİ VE KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ: KARS KAZEVİ ÖRNEĞİ." TOURISM ENTREPRENEURSHIP , DETAY, 2024, pp.192-204.

GÜNERİ, B. And ŞAHİN, E. (2024) "GASTRONOMİ VE KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ: KARS KAZEVİ ÖRNEĞİ", TOURISM ENTREPRENEURSHIP . Ankara: DETAY.

@bookchapter{bookchapter, author ={BEYSUN GÜNERİ And author ={ESRA ŞAHİN}, chaptertitle={GASTRONOMİ VE KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ: KARS KAZEVİ ÖRNEĞİ}, booktitle={ TOURISM ENTREPRENEURSHIP}, publisher={DETAY}, city={Ankara},year={2024} }