İ. Akdemir And R. Eren, "Turizm ve Gastronomide Sürdürülebilirlik," In Teori ve Uygulamalarla Turizm Araştırmaları , Antalya: Çizgi Yayınevi, 2024, pp.101-115.
Akdemir, İ. And Eren, R. Turizm ve Gastronomide Sürdürülebilirlik. 2024. In Teori ve Uygulamalarla Turizm Araştırmaları , Çizgi Yayınevi, Antalya, 101-115.
Akdemir, İ., & Eren, R., (2024). Turizm ve Gastronomide Sürdürülebilirlik. Teori ve Uygulamalarla Turizm Araştırmaları (pp.101-115), Antalya: Çizgi Yayınevi.
Akdemir, İLKYAZ, And RAMAZAN EREN. "Turizm ve Gastronomide Sürdürülebilirlik." In Teori ve Uygulamalarla Turizm Araştırmaları , 101-115. Antalya: Çizgi Yayınevi, 2024
Akdemir, İLKYAZ And Eren, RAMAZAN. "Turizm ve Gastronomide Sürdürülebilirlik." Teori ve Uygulamalarla Turizm Araştırmaları , Çizgi Yayınevi, 2024, pp.101-115.
Akdemir, İ. And Eren, R. (2024) "Turizm ve Gastronomide Sürdürülebilirlik", Teori ve Uygulamalarla Turizm Araştırmaları . Antalya: Çizgi Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={İLKYAZ AKDEMİR And author ={RAMAZAN EREN}, chaptertitle={Turizm ve Gastronomide Sürdürülebilirlik}, booktitle={ Teori ve Uygulamalarla Turizm Araştırmaları}, publisher={Çizgi Yayınevi}, city={Antalya},year={2024} }